KOLEDAR "VEZI" 2012

{slideshare}48975215{/slideshare}

Glasilo Metuljček

V mesecu decembru 2009 je Društvo "VEZI" izdalo šest številk, ki so bile združene v eni izdaji. Glasilo je pri bralcih dobro sprejeto, zato vas vabimo, da ga prelistate tudi Vi. V njem boste našli vse o naših programih in drugih projektih,ki jih skupaj z uporabniki, izvajamo preko celega leta.

METULČEK 14.-19. št. (PDF)

Koledar 2009

Društvo "VEZI" je v okviru projekta Založništvo in promocijo, leta 2009 izdalo koledar, v katerem smo predstavili fotografije, ki so nastajale tekom celega leta 2008, v okviru fotografskih delavnic.

KOLEDAR 2009 (PDF)

Zloženka Stanovanjske skupine

V zloženki so vam na voljo vsi podatki o programu Mreža stanovanjskih skupin, o njegovem namenu, ciljih in pogojih za vključitev.

ZLOŽENKA (PDF)

Koledar 2008

 
Društvo "VEZI" je v okviru programa Založništvo in promocija izdalo, leta 2008 koledar, v katerem smo predstavili slike, ki so nastale v okviru projekta Likovna kolonija v Štanjelu.
Preberi več

Zloženka Dnevni centri

V zloženki so Vam na voljo vsi podatki, ki zadevajo namene in cilje programa, kakor tudi pogoje za vključitev in druge informacije o dnevnih centrih.

ZLOŽENKA (PDF)

Zbornik ob 10. obletnici delovanja

Društvo "VEZI" je ob svoji 10. obletnici delovanja izdalo Zbornik - Moje sanje, resničnost in jaz, v katerem je podrobno opisano delovanje, kakor tudi socialno varstveni prorgami in drugi projekti, ki jih v društvu, v okviru svojega poslantva, izvaja.

Zbornik (PDF)