Dobrodelni koncert "Vezi" - ZA ENAKE MOŽNOSTI

Za nami je še drugi Dobrodelni koncert Društva Vezi, ki smo ga izvedli 26.01. 2017 v Kulturnem domu Sežana, namen katerega je bilo zbiranje denarnih sredstev za ustvarjanje novih delovnih mest za ljudi s težavami v duševnem zdravju. Po uspešno zaključeni psihosocialni rehabilitaciji in zaposlitveni rehabilitaciji se za njih ustrezna zaposlitev zelo težko najde. Potrebno je ustvariti prilagojena delovna mesta, v katerih se, ob ustrezni vsakodnevni, tudi strokovni podpori, dobro znajdejo, in kljub težavam v duševnem zdravju, zaživijo po načelu enakih možnosti, kot enakovredni člani širše skupnosti.

Koncert smo tokrat izpeljali v sodelovanju z Občino Sežana in s podporo občin Hrpelje-Kozina, Divača In Komen, v tesnem sodelovanju z direktorico in zaposlenimi Kulturnega doma Sežana - hvala vsem. Hvala tudi vsem nastopajočim: plesni skupini iz OŠ Divača, učencu OŠ Komen Urh Mozetič Melanu, otroški folklorni skupini BRINOVKA iz OŠ Sežana, kitaristu Valeriju Rojcu iz OŠ Hrpelje-Kozina ter njegovemu profesorju Igorju Starcu iz Glasbene šole Sežana, ter Vrtcu Sežana - otrokom in učiteljicam skupine Krtki. Hvala tudi Viliju Resniku, Dejanu Vunjaku, Gianniju Rijavcu, Aniki Horvat in Skupini Gadi. Veliko podporo in dobrodelno noto je pridal tudi uveljavljeni lokalni slikar g. Marjan Miklavec, ki nam je podaril slikarsko delo v vrednosti vsaj 1000 eur.

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili in tako izkazali zaupanje in vsem, ki nas vsakodnevno podpirate in verjamete v naše delo!

Vabljeni k ogledu utrinkov iz koncerta v galeriji slik.